OpenMx Error Messages

TopicRepliesViewsCreatedLast replysort icon
abnormally error
1
813 by userzht
03/31/2011 - 19:57
by neale
04/01/2011 - 15:24
Error crashed parallel run
4
1133 by Ryne
03/22/2011 - 16:43
by Ryne
03/22/2011 - 19:38
BootstrapParallel error
3
1151 by neale
03/21/2011 - 12:21
by neale
03/21/2011 - 18:49
Strange Error Message
13
1015 by bverhulst
02/21/2011 - 18:18
by wuhao_osu
03/21/2011 - 15:02
R forced closed due to non pd cov matrix
1
1343 by wuhao_osu
03/18/2011 - 15:55
by mspiegel
03/18/2011 - 17:00
Scientific Notation in Object Names
8
1738 by Ryne
12/14/2010 - 11:41
by Mike Cheung
03/14/2011 - 04:11
Error in .subset(x, j) : invalid subscript type 'list'
3
6382 by svrieze
03/09/2011 - 22:03
by mspiegel
03/10/2011 - 11:48
Error: Illegal label 'Rand[data.ID,1]' detected in matrix 'A'. Square brackets must contain numeric literals when used inside of
4
1466 by Jean
02/19/2011 - 02:19
by Jean
02/19/2011 - 17:34
argument is missing, with no default
2
9253 by MNivard
02/17/2011 - 05:10
by MNivard
02/17/2011 - 09:10
No dataset associated with a model
2
1115 by brandmaier
02/07/2011 - 05:09
by brandmaier
02/07/2011 - 10:58
Error in Slot
4
642 by pgseye
01/24/2011 - 20:47
by pgseye
01/26/2011 - 18:48
error: "A cycle has been detected in model 'rGE' involving the following elements"
2
854 by SarahWard
12/05/2010 - 23:56
by SarahWard
12/06/2010 - 11:55
In model 'Similarity Model' NPSOL returned a non-zero status code 6
4
3569 by alena.d
11/27/2010 - 09:40
by neale
11/30/2010 - 11:39
Error message with mxConstraint
8
1411 by bverhulst
11/16/2010 - 16:43
by mspiegel
11/21/2010 - 11:16
Error in mxVersion() : subscript out of bounds (using R 2.12.0 and OpenMx 1.0.2)
11
3241 by tbates
11/08/2010 - 07:49
by tbates
11/09/2010 - 12:48
Treatment of code 6
2
988 by wuhao_osu
10/15/2010 - 13:14
by tbates
11/08/2010 - 07:50
code blue and what to do about it
4
2492 by tbates
10/11/2010 - 09:30
by neale
10/20/2010 - 09:47
R forced closed during run
8
1004 by wuhao_osu
09/15/2010 - 19:26
by wuhao_osu
10/15/2010 - 11:17
estimation problems after updating to 1.0.0
13
832 by manu
10/04/2010 - 08:17
by manu
10/07/2010 - 05:21
output$status
1
581 by wuhao_osu
09/29/2010 - 12:37
by wuhao_osu
09/29/2010 - 12:45
Error message when using mxRowObjective
11
987 by jdellava
09/13/2010 - 20:55
by jdellava
09/22/2010 - 21:50
Infinite Error Message
3
750 by Ryne
09/17/2010 - 12:58
by mspiegel
09/21/2010 - 23:14
could not find functions?
4
1588 by cvanhulle
09/21/2010 - 12:58
by tbates
09/21/2010 - 13:18
VERY BASIC Question about running ACE model
12
4293 by wilco92
07/15/2010 - 01:16
by neale
09/21/2010 - 09:44
Objective function returned an infinite value
2
1572 by pgseye
09/19/2010 - 07:11
by pgseye
09/20/2010 - 05:30
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread
Syndicate content