OpenMx Error Messages

TopicRepliessort iconViewsCreatedLast reply
Error in runHelper(model, frontendStart, intervals, silent, suppressWarnings, : BLAS/LAPACK routine 'DPOTRF' gave error code -4
5
1464 by jflournoy
10/07/2011 - 18:27
by mspiegel
10/25/2011 - 11:44
BASIC Question about running ACE model
5
415 by mdiaspar
06/27/2011 - 18:44
by mspiegel
06/28/2011 - 16:32
Bivariate ACE model fit causes R front-end shutdown
5
970 by abhworthington
06/06/2011 - 03:47
by mspiegel
06/07/2011 - 16:48
Error using definition variables
5
795 by pgseye
06/07/2010 - 23:10
by neale
06/11/2010 - 20:24
Breaking Square Bracket
5
826 by mhunter
03/29/2010 - 20:54
by mspiegel
04/02/2010 - 15:16
Full and nested submodel comparisons
5
1352 by ngillespie
02/23/2010 - 20:15
by tbates
02/24/2010 - 21:54
Expected covariance matrix is non-positive-definite.
6
1361 by kspoon
04/18/2012 - 19:30
by tbates
04/26/2012 - 15:31
The reference 'multiTwinSat.untitled...' is unknown in the algebra...
6
485 by pgseye
04/15/2010 - 00:45
by pgseye
04/15/2010 - 20:34
dumbfounded (or dumb) on error message
7
1386 by carey
04/21/2011 - 12:32
by carey
04/23/2011 - 14:44
Error in FUN(X[[2L]], ...) : Could not find function with name + and 1 arguments
7
1033 by MNivard
04/06/2011 - 09:06
by tbates
04/06/2011 - 10:42
Code Red Error message NPSOL
7
2021 by spanosal
02/23/2011 - 15:19
by sphawk39
09/12/2011 - 16:27
Error: in slot(model, name) : no slot of name ".forcesequential" for this object of class "MxModel"
8
1527 by adstaple
04/30/2012 - 10:57
by mspiegel
05/03/2012 - 11:52
Error: "length of 'dimnames' [1] not equal to array extent"
8
5383 by a.ortega
06/14/2011 - 11:00
by tbates
09/17/2011 - 08:13
Scientific Notation in Object Names
8
1262 by Ryne
12/14/2010 - 11:41
by Mike Cheung
03/14/2011 - 04:11
Error message with mxConstraint
8
903 by bverhulst
11/16/2010 - 16:43
by mspiegel
11/21/2010 - 11:16
Unknown reference error
8
533 by pgseye
09/15/2010 - 22:45
by pgseye
09/19/2010 - 00:35
R forced closed during run
8
744 by wuhao_osu
09/15/2010 - 19:26
by wuhao_osu
10/15/2010 - 11:17
Problem getting parameters from model
9
196 by fife
07/10/2014 - 10:44
by fife
07/14/2014 - 13:09
Error running joint ordinal-continuous model - 'Requested improper index (1) from (1, 1) vector'
9
1413 by StuartJRitchie
03/20/2012 - 07:25
by tbates
04/17/2012 - 07:49
'The observed data associated with the FIML objective in model 'MZ' does not contain dimnames' while they were specified
9
2040 by m.denhoed
04/13/2010 - 11:56
by neale
04/19/2010 - 17:32
Error in mxVersion() : subscript out of bounds (using R 2.12.0 and OpenMx 1.0.2)
11
2122 by tbates
11/08/2010 - 07:49
by tbates
11/09/2010 - 12:48
Error message when using mxRowObjective
11
719 by jdellava
09/13/2010 - 20:55
by jdellava
09/22/2010 - 21:50
VERY BASIC Question about running ACE model
12
3026 by wilco92
07/15/2010 - 01:16
by neale
09/21/2010 - 09:44
Strange Error Message
13
686 by bverhulst
02/21/2011 - 18:18
by wuhao_osu
03/21/2011 - 15:02
estimation problems after updating to 1.0.0
13
537 by manu
10/04/2010 - 08:17
by manu
10/07/2010 - 05:21
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread
Syndicate content