OpenMx Installation

Help getting OpenMx installed and up and running for the first time.
Topicsort iconRepliesViewsCreatedLast reply
Possible Windows 7 problem
1
1046 by carey
11/10/2009 - 00:54
by mspiegel
11/10/2009 - 09:28
OpenMX will not install on Windows 7 R2.15
1
878 by placidia
06/15/2013 - 22:29
by tbrick
06/17/2013 - 11:22
OpenMx to R 2.14.1
6
1646 by Docherty
02/20/2012 - 14:52
by rhh1984
03/07/2012 - 08:16
OpenMx source build failed on revision 1624
3
1077 by Ryne
04/21/2011 - 22:24
by mspiegel
04/21/2011 - 22:56
OpenMX installation on R version 3.1.0 Mac
6
1492 by CarolKan
04/17/2014 - 10:17
by RobK
06/10/2014 - 09:53
OpenMx for 64-bit?
3
759 by mkeller
09/16/2009 - 16:59
by Steve
09/18/2009 - 06:15
Open MX for R 3.0.1
15
4633 by JVaske
06/08/2013 - 18:30
by tbates
01/31/2014 - 08:40
Need to run single-threaded on a Linux cluster
2
1126 by smedland
10/29/2012 - 20:45
by mspiegel
10/29/2012 - 21:18
Mac Pro Server Installation Problem
28
1406 by pdeboeck
08/20/2009 - 18:17
by tbates
08/24/2009 - 07:53
Mac OS X issues
1
1286 by dkaplan
03/08/2010 - 15:47
by mspiegel
03/08/2010 - 15:55
Installing OpenMx on MacBook with Snow Leopard
6
1883 by Hermine
09/21/2009 - 16:21
by Hermine
09/22/2009 - 14:01
Installing OpenMx in Fedora distribution
0
1329 by Mike Cheung
09/13/2010 - 02:57
n/a
Installing OpenMx 2.0 in R 3.1.0 (building it from the source repository)
5
106 by Bfcastilla
11/19/2014 - 17:44
by RobK
11/21/2014 - 14:49
Installing OpenMx 1.0.3 for OS X under R 2.11
1
701 by Steve
11/16/2010 - 13:32
by mspiegel
11/16/2010 - 14:56
Installed successfully on Vista but with msg warnings
2
2148 by csantos
09/16/2009 - 10:47
by csantos
09/16/2009 - 19:32
Installation problem with R2.11.0 64bit under Windows7
11
3711 by montpied
04/26/2010 - 04:50
by rgore
01/27/2012 - 15:20
Installation problem with R2.10.1
3
968 by Dorothy Bishop
08/27/2011 - 15:53
by Dorothy Bishop
08/28/2011 - 03:13
Installation problem with OpenMx 1.1.1 with R 2.13.1 in Fedora 15
4
1072 by Mike Cheung
09/13/2011 - 23:20
by Mike Cheung
09/14/2011 - 10:36
Installation problem on RedHat Enterprise 4
2
1073 by mwaldron
04/19/2010 - 08:48
by mwaldron
04/19/2010 - 15:19
Installation problem on red-hat 64 bit system
4
1192 by Rachel
02/08/2012 - 11:23
by Rachel
02/09/2012 - 11:48
Installation problem on Mac OS X 10.6.8 (Snow Leopard) and R 2.14.1
2
1994 by robertfeldt
02/21/2012 - 04:42
by mspiegel
02/21/2012 - 10:36
Installation error (Ubuntu)
6
1816 by bethe
06/27/2011 - 21:18
by bethe
07/12/2011 - 21:56
Installation Assistance for the Closed Beta
17
2111 by Jeff
08/04/2009 - 20:50
by tbates
08/31/2009 - 11:01
Install without internet access?
4
919 by pgseye
10/29/2010 - 00:46
by pgseye
10/29/2010 - 20:09
Install fails on MacOS X, linker error: Symbol not found: __gfortran_pow_r8_i4
11
1947 by roffe
03/10/2013 - 07:05
by neale
05/29/2013 - 14:21
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread
Syndicate content