OpenMx Installation

Help getting OpenMx installed and up and running for the first time.
TopicRepliesViewsCreatedsort iconLast reply
Sticky: Please read before posting: Help us help you!
0
452 by AdminRobK
11/05/2014 - 12:25
n/a
Welcome to the OpenMx Installation Forum
1
1394 by Steve
07/31/2009 - 14:44
by pdeboeck
08/21/2009 - 12:59
Installation Assistance for the Closed Beta
17
2503 by Jeff
08/04/2009 - 20:50
by tbates
08/31/2009 - 11:01
PPC install
1
848 by tbates
08/17/2009 - 07:48
by tbates
08/17/2009 - 11:22
Mac Pro Server Installation Problem
28
1700 by pdeboeck
08/20/2009 - 18:17
by tbates
08/24/2009 - 07:53
Unknown option on commandline: --gui
0
1546 by mspiegel
08/21/2009 - 23:53
n/a
File name issue when installing on Ubuntu Linux
2
1003 by izahn
09/08/2009 - 11:48
by Jeff
09/11/2009 - 13:24
snow and snowfall now optional
3
1391 by mspiegel
09/10/2009 - 18:29
by tbates
09/12/2009 - 11:56
Ubuntu installation problem
21
3759 by smedland
09/14/2009 - 15:46
by Steve
03/31/2010 - 08:56
Installed successfully on Vista but with msg warnings
2
2330 by csantos
09/16/2009 - 10:47
by csantos
09/16/2009 - 19:32
'OpenMx' is not available
22
3395 by mkeller
09/16/2009 - 16:06
by pgseye
10/14/2009 - 17:04
OpenMx for 64-bit?
3
858 by mkeller
09/16/2009 - 16:59
by Steve
09/18/2009 - 06:15
Installing OpenMx on MacBook with Snow Leopard
6
1989 by Hermine
09/21/2009 - 16:21
by Hermine
09/22/2009 - 14:01
Problems with installation on Mac
4
986 by dkaplan
10/10/2009 - 16:40
by tbates
10/11/2009 - 07:19
Possible Windows 7 problem
1
1175 by carey
11/10/2009 - 00:54
by mspiegel
11/10/2009 - 09:28
How to install OpenMx on 64-bit Ubuntu 9.10 with R 2.10.0?
4
1949 by sgsong
11/15/2009 - 20:39
by sgsong
11/15/2009 - 21:51
help with basic 1st steps after install
1
1029 by jnui
01/02/2010 - 07:13
by mspiegel
01/02/2010 - 21:51
Another Mac installation problem
9
9804 by danielnettle
01/07/2010 - 16:19
by tnearey
05/12/2010 - 15:21
Download issue
4
1217 by dkaplan
01/28/2010 - 17:05
by christine
03/16/2010 - 08:00
Problems installing 0.2.5 on R 2.10.1
2
1079 by mikewilde
02/23/2010 - 02:47
by mikewilde
02/23/2010 - 12:48
Problems with Mac install
5
2909 by dr.edgcumbe
02/26/2010 - 06:51
by Jeff
02/27/2010 - 15:48
Mac OS X issues
1
1466 by dkaplan
03/08/2010 - 15:47
by mspiegel
03/08/2010 - 15:55
Installation problem on RedHat Enterprise 4
2
1295 by mwaldron
04/19/2010 - 08:48
by mwaldron
04/19/2010 - 15:19
Installation problem with R2.11.0 64bit under Windows7
11
3962 by montpied
04/26/2010 - 04:50
by rgore
01/27/2012 - 15:20
class "MxModel" does not extend that class
3
1338 by mpib-admin
05/10/2010 - 05:19
by mpib-admin
05/14/2010 - 10:57
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread
Syndicate content